Om oss
extra-3
3-c
bild-256

OM OSS

Vi är ett privatägt åkeri med kontor i Ängelholm intill E6:an. Vi transporterar styckegods, partigods, containrar och kyl-, frys- och värmetransporter. Vi kör anpassade transporter som skrymmande gods, tungt gods och direktdistribution. Vi kör alla typer av last för samlastning eller del av lastbilslast.


Dagligen kör vi linjetrafik mellan Skåne/Blekinge till södra Norrland. Vi trafikerar Mälardalen och Jönköping. Vår väl utbyggda linjetrafik ger dig snabba, säkra och trygga transporter. På vår terminal i Ängelholm erbjuder vi lagring av gods i kallager eller kyl- och värmelagring.

Vi erbjuder smidiga leveranser där vi kan hantera förändringar och utmaningar. Vi arbetar alltid tillsammans med kunden för att kunna ge den bästa servicen och leverera skräddarsydda lösningar anpassade efter kundens logistikkrav. För oss är det viktigt att hålla vad vi lovar och att göra ett gott arbete åt våra kunder.


Med ett trettiotal bilar och cirka femtio anställda lägger vi stor vikt vid att leva upp till vårt motto rätt gods, i rätt tid, på rätt plats.